Halk Sağlığı Anabilim Dalı

Etkinlik ve Duyurular

1. Halk Sağlığı Anabilim Dalı tıpta uzmanlık öğrencilerinden Dr. Büşra Sandıklı Dünya Tabipler Birliği’nin “Savaş, Göç ve Sağlık – Hekimler Ne Yapmalı?” isimli sempozyumunda poster bildiri sundu.
  2. Halk Sağlığı Anabilim Dalı akademik çalışmalarında öğrenci katılımını önemsiyor.
  3. İstanbul’da Yaşayan Suriyeli Sığınmacılar Ve Diğer Göçmenlerin Sağlık Düzeyi Ve Sağlık Hizmeti Kullanım Durumlarını Tespit Çalışması
  4. Göçmen Projesi Bilimsel Toplantılar ile devam ediyor.
  5. Sağlıklı Beslenme Kitabı Çıktı!
  6. Alkol Politikaları Değerlendirme Projesi Çalışmaları Devam Ediyor!
  7. Yaklaşan kongreler
  8. Sudan Darfur Eyaleti Nyala Şehrinde su sağlığı ile ilgili inceleme ve değerlendirme ziyaretimiz
  9. Yaklaşan Kongre ve Sempozyum Duyuruları:
  10. Göçmen Araştırmaları sahada devam ediyor.
  11. İstanbul’da yaşayan Suriyeli göçmenlerin sağlık düzeyi ve sağlık hizmeti kullanım durumlarını tespit çalışması’nın pilot saha araştırması tamamlandı.
  12. Yerel Yönetimlerde İş Güvenliği Sempozyumu
  13. "Profesyonalizm" Sunumu
  14. "Kanıta Dayalı Tıp" Sunumu
  15. Halk Sağlığı kongresi
  16. BVÜ Halk Sağlığı AD. İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumunun Düzenleme Komitesinde Yer Aldı.
  17. Halk Sağlığı Anabilim Dalı olarak Sağlıklı Beslenme Eğitimleri verildi
  18. Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Eğitimi
  19. BAVU Yeşilay Öğrenci Kulubu ile Alkol Araştırmaları Öğrenci Grubu oluşturuldu
  20. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Protokol Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.
  21. BVÜ Halk Sağlığı AD Sosyal Hizmetlerde 2023 Vizyonu Sempozyumu’nda yürütme komitesinde bulundu.
  22. İstanbul’da yaşayan geçici koruma altındaki Suriyeliler